Dental Communication maakt deel uit van Henry Schein Business Solutions. Wij bieden on- & offline grafische oplossingen voor tandartsen en tandartspraktijken. Met focus op communicatie.

(Online) Magazine

Tandheelkunde vanuit uw praktijk en expertise voorgesteld in uw eigen publicatie.

Als u ooit al eens gedacht heeft een eigen blad te publiceren, een publicatie waarin u niet alleen uw team en uw praktijk voorstelt maar waarin u praat over uw expertises en de trends binnen de moderne tandheelkunde, dan kan dat. Via een magazine. Of nu sneller dan ooit, in de vorm van een online magazine.

Dental Communication helpt u bij de volledige realisatie ervan. Van losse ideeën tot het samenstellen van een concept, de lay-out en opmaak van een volwaardige online publicatie in html5. Een interactief platform dat voor uw patiënten makkelijk en altijd toegankelijk is via desktop, tablet en indien gewenst, via smartphone.

Een online dental magazine is een ideale manier om uw patiënten te informeren maar vooral te adviseren en te begeleiden. Interactief en geanimeerd. U kan thema’s uitdiepen zoals restauraties, orthodontie of digitalisatie in uw praktijk. U kan werken rond preventie en sensibilisering. Zakelijk of juist heel ludiek. Denk bijvoorbeeld aan een animatiefilm rond poetsinstructies voor kinderen. Ervaringen delen, meningen laten horen of adviezen geven. U communiceert rechtstreeks met uw patiënten en bouwt het vertrouwen dat zij hebben in uw team en uw praktijk verder en sterker uit.

Enkele voordelen:

  • U hoeft niet na te denken over verzending of drukwerk, alles gaat via mail.
  • U kan uw patiënten inspireren met video en animatie of stimuleren om hun positieve feedback te delen met anderen.
  • U kan nagaan waar de interesses van uw patiënten liggen via analyse van de gebruikersstatistieken. Zo kunt u uw doelpubliek altijd optimaal informeren en adviseren.

Klik hier voor een voorbeeld van een online magazine.

Heeft u interesse? Dan bekijken we samen wat voor uw praktijk de best mogelijke opties zijn. Mail naar sofie@dental-communication.be